Churchill Market flytter 2024  


NYT ÅR NYE TIDER! PLANLÆGNINGEN ER IGANG. FØRSTE MARKED AFHOLDES 23/6 UNDER UDSPRUNGNE TRÆER PÅ DEN SMUKKE SANKT PAULS PLADS I FREDERIKSSTADEN 700 METER FRA DEN OPRINDELIGE LOKATION I CHURCHILLPARKEN

CHURCHILL MARKET ER ET NYT UDENDØRS KVALITETSMARKED DER STARTEDE UD I  CHURCHILLPARKEN I SOMMERHALVÅRET PÅ KASTELLET I KØBENHAVN. IDAG ER DET FLYTTET TIL DEN SMUKKE SANKT PAULS PLADS FORAN SANKT PAULS KIRKE I ET VELBESØBT CHARMERENDE OMRÅDE MED MANGE CAFEER OG SPISESTEDER.  PÅ MARKEDET  VIL DU STADIG FINDE STANDE MED KVALITETSVARER INDENFOR KUNST, HÅNDVÆRK, DESIGN & ANTIKVITETER.
 ET SKØNT STED I SMUKKE HISTORISKE OMGIVELSER MED MANGE GÆSTER HERUNDER TURISTER. BONUS, DER ER ADGANG TIL OFFENTLIGT TOILET & VAND & EN MARKEDSCAFE MED KAFFE, THE OG KAGE.  ÅRETS SIDSTE MARKED CHURCHILL CHRISTMAS MARKET LØRDAG D. 18. NOVEMBER BLEV I SIDSTE ØJEBLIK FLYTTET TIL SKT PAULS PLADS, DA DEN FREDEDE CHURCHILLPARK DESVÆRRE ER SÅ MEDTAGET AF SIDSTE ÅRS REGN. MEN DET SKULLE VISE SIG AT BLIVE EN SUCCES.
DET KOSTER 495,- (ink..moms) PR. PERSON AT DELTAGE PÅ MARKEDET INKL. ET STANDBORD.  VI SÆTTER STANDPLADSER OP MED BORDE SÅ DU SKAL BARE DUKKE GLAD OP PÅ PLADSEN KL 9. SKAL DU MED?

SANKT PAULS PLADS