CHURCHILL MARKET ER ET NYT UDENDØRS SOMMERMARKED - VI KALDER DET FOR ET 'HYBRID' MARKED DA MARKEDET BÅDE HAR STANDE MED LOPPEGENBRUG, ANTIKVITETER OG KUNSTHÅNDVÆRK.  MAN KAN DERFOR DELTAGE SOM PRIVATPERSON ELLER SOM MINDRE FORRETNINGSDRIVENDE. DU SKAL VÆRE MINIMUM 18 ÅR.  MARKEDET SAMMENSÆTTES DERFOR MED STANDE INDENFOR LOPPE & VINTAGE-ENTUSIASTER, KUNSTNERE, DESIGNERE & HÅNDVÆRKERE.  VI SAMMENSÆTTER MARKEDET EFTER INDKOMNE TILMELDINGER SÅ DER BLIVER EN GOD VARIATION AF STANDE OG DELTAGERE.  VI HAR EN FORKÆRLIGHED FOR UPCYCLING, GENBRUG/BÆREDYGTIGHED OG UNIKKE SAMLINGER. ER DU I TVIVL OM DINE VARER LEVER OP TIL MARKEDETS KATEGORIER SÅ KONTAKT OS ENDELIG FØR DU BOOKER DIN STAND.
DU ER SELV ANSVARLIG FOR DIN EGEN STAND OG DE TING DU SÆLGER INDENFOR DE GÆLDENDE REGLER FOR ET VANLIGT LOPPEMARKED.  MAN MÅ HERUNDER IKKE SÆLGE SPIRITUS, TOBAK, MAD OG DRIKKEVARER.  DIN TILMELDING ER BINDENDE OG DU HAR VED TILMELDING ACCEPTERET DE GÆLDENDE RETNINGSLINJER FOR CHURCHILL MARKET.
CHURCHILL MARKET OPSTILLER OMRÅDET MED BORDE OG DU VIL FÅ TILDELT EN PÅ FORHÅND GIVEN PLADS. DA DET ER ET HISTORISK FREDET OMRÅDE TILLADES IKKE OPSÆTNING AF VARER, STATIVER ELLER BORDE DER KAN BESKADIGE PLÆNEN. VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DIN TILMELDING FØRST ER GÆLDENDE NÅR DU HAR BETALT FOR DIN STAND & MODTAGET BEKRÆFTELSMAIL. VI KAN IKKE FLYTTE DATO FOR DIN STANDDATO. SKULLE DU BLIVE FORHINDRET OG ØNSKER AT OVERDRAGE DIN STANDPLADS TIL ANDEN SIDE SKAL VI OPLYSES OM DETTE SÅ VI VED HVEM DER DELTAGER. STANDPLADSER MÅ KUN VIDERESÆLGES TIL INDKØBSPRIS. VI BLANDER OS IKKE I INDBYRDES AFTALER VEDR. OVERDRAGELSE OG ANSVARET PÅHVILER DELTAGEREN.
FØRST TIL MØLLE PRINCIP DA VI HAR BEGRÆNSET ANTAL PLADSER. DU KAN OPSTILLE DIN STAND FRA KL. 9 PÅ CHURCHILL MARKET. STANDE MÅ  NEDTAGES KL 16.00. AFLÆSNING KAN FOREGÅ PÅ VEJEN 'CHURCHILLPARKEN'  VED GEFION SPRINGVANDET. MAN MÅ IKKE KØRE IND PÅ PLÆNEN ELLER GRUSSTIERNE. VI KAN MEDBRINGE EN ÅBEN SÆKKEVOGN MAN KAN LÅNE TIL AT FOR PARKERINGSINFO CLICK PÅ OVERSIGTSKORTET. SKRIV TIL OS HVIS DU KOMMER MED BIL OG HAR MEGET DER SKAL AFLÆSSES.
VED VEJR DER UMULIGGØR AFHOLDELSE AF CHURCHILL MARKET TILBYDER VI EN ERSTATNINGSDATO. DU VÆLGER HVILKET MARKED DU ØNSKER AT DELTAGE PÅ. NYE DATOER FOR 2024 ANNONCERES DOG FØRST PRIMO 2024. DU KAN DERFOR IKKE FÅ DINE PENGE RETUR MEN MISTER IKKE DIN STAND OG FÅR MULIGHED FOR INDTJENESTE PÅ ANDEN DATO. 
 HUSK AT HAVE KONTANTER MED (ELLER PAYPAL) TIL BYTTEPENGE, DA DER ER RIGTIG MANGE TURISTER I OMRÅDET.


VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMNE!

PARKERING - VED TOLDBODEN & ALTERNATIVT GRØNNINGEN.

Back to Top